Antieke Amerikaanse bureaustoel

Antieke Amerikaanse bureaustoel

€ 255,- SOLD

Schitterende antieke Amerikaanse bureaustoel uit begin 1900. Geproduceerd en ontworpen door Milwaukee Chair Co. Er zit een patent op het mechaniek van 20 Oktober 1914. Dit is te zien op het draaionderdeel van het gietijzeren onderstel. Dit mechaniek is zeer mooi gemaakt en zorgt voor een comfortabele zit. De rugleuning is verstelbaar in hoogte en de zitting is verstelbaar in hoogte van minimaal 36 cm tot maximaal 48 cm. Het gietijzeren mechaniek heeft een grote veer die in hardheid verstelbaar is voor de vering in de rugleuning. We hebben deze bureaustoel schoongemaakt en voorzien van een laagje boenwas. Een prachtige klassieker die nog goed bruikbaar is aan een bureau of werkplek.

H 90 / B 43 / D 46

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.