Antieke okergele bakkersvitrine

Antieke okergele bakkersvitrine


€ 650,- € 500,-

Schitterende grote okergele bakkersvitrine afkomstig uit Frankrijk, omstreeks 1910. Deze stond hoogstwaarschijnlijk op een toonbank gevuld met taartjes en gebak. Aan een zijde zit een deurtje die toegang geeft tot twee glazen schappen. De ruitjes van deze vitrine zijn van prachtig oud ''getrokken'' glas. De okergele verf is door de jaren heen mooi craquelé geworden op sommige stukken. We hebben deze vitrine schoongemaakt, gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. Een prachtig exemplaar voor in een bakkerij, restaurant, cafe, keuken of voor uw persoonlijke verzameling.

H 101 / B 79 / D 51

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.