Antieke tweetonige messing met opaline glazen hanglamp

Antieke tweetonige messing met opaline glazen hanglamp

€ 525,-

Schitterende grote opaline glazen hanglamp afkomstig uit Duitsland, jaren 20. Deze tweetonige antieke hanglamp is in zeer goede staat. Het bovenste deel is gemaakt van wit opaline glas met daaronder een messing band die verbonden is met een gematteerde glazen rand. Het messing armatuur heeft een in hoogte verstelbare fitting met originele messing schakelketting en plafondplaat. De lamp zelf heeft een hoogte van 47 cm.
Zoals te zien op de foto is er bij de witte opaline kap aan de binnenzijde een kleine beschadiging, dit is niet te zien als hij hangt. Deze lamp is schoongemaakt en voorzien van nieuw gedraaid zwart stoffen snoer.
Een prachtig exemplaar voor in uw woonkamer, gang, hal of slaapkamer.

H 83 / B 32 / D 32

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.