Beschilderde Hollandse kledingkast

Beschilderde Hollandse kledingkast

€ 450,-

Schitterende Hollandse kleding of linnenkast uit omstreeks 1850. Deze kast is prachtig beschilderd en in de vlakken van de deuren is deze beschilderd met een houtnerf structuur. De sierlijke slotplaatjes zijn gemaakt van been. Aan de binnenzijde van deze kast zitten aan de linkerzijde bovenin seven haken en aan de rechterzijde drie schappen met een afsluitbare lade, met originele sleutel! De kast is schoongemaakt, behandeld tegen houtworm en voorzien van een frisse laag boenwas. Een buitengewoon mooi en origineel exemplaar die weer perfect dienst kan doen als kleding of linnenkast.

H 187 / B 141 / D 57

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.