Bijzondere zwarte Bauhaus bureaulamp

Bijzondere zwarte Bauhaus bureaulamp

€ 295,-

Bijzondere bauhaus bureaulamp uit de jaren 30 met cilindervormige kap. Oorspronkelijk was deze lamp waarschijnlijk gemonteerd op een vast werkplek. Dit model hebben wij slechts een keer eerder gezien bij een collega maar dan in een variant als klemlamp. Helaas hebben we vooralsnog niet de maker kunnen achterhalen van dit typische model. De verstelbare kap is cilindervormig en heeft een vrij recht schijnvlak door de twee schuine randen. In de rand staat S 307 wat misschien met de werkplek te maken had. De lamp is volledig origineel met een mooie matte lakmethode op de kap en voet. De rest van de delen zijn glanzend zwart. De lamp is uiteraard gerestaureerd waar nodig, voorzien van nieuw stoffen snoer, stekker en gemonteerd op een zware ijzeren voet.

Deze lamp is verstelbaar van minimaal 51 cm tot maximaal 60 cm.

H55 / B42 / D32

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.