Donkerbruine Bombenstabil atelier stoel

Donkerbruine Bombenstabil atelier stoel

€ 255,-

Donkerbruine atelierstoel van het Duitse merk Bombenstabil uit de jaren 30.
Bombenstabil Püfferdreh D.R.P maakte voornamelijk zitmeubelen vanaf de jaren 30, zoals: bureaustoelen, atelierstoelen, krukken en keukenstoelen. Ze staan bekend om kun bijzondere vering onder de zitting. Dit is een grote dikke veer die taps toe loopt en zorgt voor een zeer comfortabele zit. De geveerde rugleuning is verstelbaar in hoogte en van voor naar achter. De rugleuning staat uit zichzelf altijd gekanteld door een veer, zoals op een van de laatste foto's. Om hem recht te houden voor het oog hebben wij er een kurk tussen gedaan. Dit hebben wij eerder gezien bij Bombenstabil stoelen in het verleden. Deze kurk is uiteraard makkelijk te verwijderen.
Uiteraard is deze stoel gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas.
Deze stoel is in het verleden donkerbruin overgeschilderd.
De zitting van deze atelierstoel is in hoogte verstelbaar van minimaal 47 cm tot maximaal 52 cm.

H 83 / B 40 / D 45

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.