Eiken wandkast met zwart marmeren blad

Eiken wandkast met zwart marmeren blad

€ 395,- SOLD

We hebben er nog een!

Uitzonderlijk mooie eiken wandkast met zwart marmeren blad afkomstig uit Zweden omstreeks de jaren 30. Deze kast is hoogstwaarschijnlijk afkomstig uit een cafe of restaurant. Het zwarte marmer is bij dit meubel helaas op een punt gebroken zoals te zien op de foto's. Op sommige plekken zijn er nog fossielen te zien in het marmer. Deze kast is schoongemaakt, gerestaureerd en opnieuw afgewerkt.

Een ontzettend praktisch ondiep item wat voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld te gebruiken als boekenkast, tv meubel of om mooie spullen in uit te stallen!

De bovenste schappen hebben een hoogte van 28,5 cm en de onderstel schappen hebben een hoogte van 27 cm.

H76 / B195 / D22

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.