Engelse Mek Elek wandlampen

Engelse Mek Elek wandlampen

€ 395,-

Prachtige donkergroene Engelse Mek Elek wandlampen uit de jaren 30. Mek Elek engineering werd in 1931 opgericht door H. C. Cooper. Ze produceerde uitzonderlijke industriële verlichting voor gebruik in fabrieken, werkplaatsen en gebruik in lucht- en ruimtevaartindustrie. Dit model is een van de eerste modellen van Mek Elek. Beide lampen zijn in bijzonder goede conditie, zelfs de emaille kappen zijn beide nog erg mooi.
Uiteraard zijn beide lampen gerestaureerd, gelakt, voorzien van gedraaid bordeaux rood stoffen snoer, fitting en stekker. De fitting is een messing B22 fitting met schakelaar.
Een super functionele industriële design klassieker!

De lampen hebben een minimale diepte van 40 cm en een maximale lengte van 98 cm.

De prijs is €395,- per stuk.

Als set van twee kosten deze lampen €700,- samen.

H45 / B14 / D75

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.