Engelse Memlite machinelamp

Engelse Memlite machinelamp

€ 325,-

Gave industriële 3 arms machinelamp van het Britse merk Memlite uit de jaren 50. De lamp was een en al roestig en vettig toen deze binnenkwam bij Bert&Co. Na heel wat uurtjes poetsen en polijsten kwam dit krachtige lampje tevoorschijn. Het metaal is prachtig donker gekleurd door de blanke lak die er op zit. Door de 3 verstelbare armen is deze machinelamp alle kanten op te zetten. Het kleine kapje op deze lamp is erg zeldzaam, normaal gesproken zijn de kappen op deze Memlite lampen een stuk groter. Het lampje is gemonteerd op een zware metalen voet en voorzien van nieuw stoffen snoer, schakelaar en stekker. De fitting van de lamp is een bajonet fitting.

De lamp heeft een maximale hoogte van 76 cm en een minimale hoogte van 42 cm.

H56 / B47 / D10

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.