Faux bamboe wasmeubel uit Frankrijk

Faux bamboe wasmeubel uit Frankrijk

€ 750,-

Uitzonderlijk mooi Faux bamboe wasmeubel uit Frankrijk omstreeks 1900. Faux bamboo was een populaire houtbewerking van meubels die begon rond eind 1800. Bamboe was destijds een bijzonder exotisch product wat niet in Europa voorkwam. Daardoor gingen meubelmakers eikenhout en beukenhout bewerken zodat het op bamboe leek. Dit meubel is gemaakt van pitch pine en beukenhout. De kast is voorzien van talloze faux bamboe details en heeft een prachtig wit marmeren blad. De achterste rand is in het verleden gebroken geweest zoals te zien op de foto. De grote originele spiegel is prachtig verweerd op sommige plekken. Dit meubel is volledig gerestaureerd en schoongemaakt. Een schitterend praktisch meubel voor uw badkamer of slaapkamer.

De hoogte van het blad is 82 cm.

H177 / B108 / D52

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.