Franse canvas overschoenen uit WOII

Franse canvas overschoenen uit WOII

€ 75,-

Unieke Canvas met lederen overschoenen uit WOII Deze overschoenen hebben dezelfde kleur als de Duitse Afrika Korps laarzen. Deze in Frankrijk gemaakte overschoenen hebben op de zool een stempel met de tekst "Le Louf Blanc, Lyon". Deze schoenen werden gemaakt tijdens de bezetting van Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog, voor de Duitse strijdkrachten, en het is mogelijk dat deze schoenen werden gemaakt voor het gebruik van de Afrika Korps. Deze werden voornamelijk gebruikt in de jungle en drassige gebieden om de lederen laarzen te beschermen. Nu een toffe decoratie set met een verhaal.

H 23 / B 32 / D 13

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.