Franse Mazda klemlamp met aluminium kap

Franse Mazda klemlamp met aluminium kap

€ 290,-

Bijzonder mooie industriële klemlamp van het Franse merk Mazda uit de jaren 30. De armen en tafelklem zijn van ijzer en de lampenkap is van aluminium. Deze lamp is volledig schoongemaakt, gerestaureerd en voorzien van nieuw gedraaid stoffen snoer, schakelaar, fitting en stekker. Het metaal is geborsteld en voorzien van een laagje blanke vernis. De aluminium kap is gepolijst.
Het kogelgewicht op de klem is verstelbaar in alle mogelijke standen en werkt goed.
De fitting van deze lamp is een E27 fitting. Deze Mazda machinelampen zijn altijd te herkennen aan de stervormige plaatjes bij het gewricht tussen beide armen. Deze lamp heeft een minimale hoogte van 43 cm en een maximale hoogte van 68 cm.
Een prachtige klassieker in uitmuntende staat!

H 60 / B 34 / D 14

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.