Franse slagerskast met hakblok

Franse slagerskast met hakblok

€ 295,- SOLD

Gave Franse slagerskast met beukenhouten hakblok, omstreeks 1900. Vier jaar geleden, tijdens onze eerste trip hebben we deze gekocht in Frankrijk bij een brocante. Echter kwam het kastje in onderdelen aan in onze eerste loods en is deze nu pas aan de beurt gekomen om te restaureren. Er zijn wat delen vervangen en het meubel is opnieuw in elkaar gezet. Gerestaureerd waar nodig met behoud van originaliteit, gebeitst en voorzien van een laagje boenwas. Het beukenhouten hakblok is helemaal weggesleten van het snijden en hakken. Een tof item voor in uw keuken of woonkamer!
Deze kast wordt geleverd zonder de bijl op de foto's.

H 88 / B 61 / D 43

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.