Franse smalle cafe tafel met sierlijk frame

Franse smalle cafe tafel met sierlijk frame

€ 750,-Gereserveerd

Smalle cafe tafel met grenen tafelblad en sierlijk mahonie frame. Deze tafel is afkomstig uit Frankrijk, omstreeks 1900. Het mahoniehouten frame heeft gedraaide poten en in het midden een sierlijk rozet aan beide kanten. Het grenenhouten blad heeft heel wat moeten doorstaan door de jaren heen. Deze is opnieuw verlijmd, geschuurd, gekleurd en voorzien van twee lagen matte blanke lak. Het mahoniehouten frame is schoongemaakt en voorzien van een laagje boenwas.
De beenruimte tussen de grond en de onderste rand van de tafel heeft een hoogte van 64 cm.
Een mooi exemplaar die perfect te gebruiken is als eettafel of welke weer dienst kan doen in een cafe, kroeg of restaurant.

H 75 / B 200 / D 73

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.