gemarmerde toonbank met wit marmeren blad

gemarmerde toonbank met wit marmeren blad

€ 1250,-Gereserveerd

Uitzonderlijk mooie gemarmerde toonbank met wit marmeren blad. Deze toonbank is afkomstig uit een slagerij in België omstreeks eind 1800. De hele toonbank is beschilderd met een marmer techniek op verschillende manieren.
Tijdens het restaureren van deze toonbank is de bodem vervangen, delen van de sierplint en het schilderwerk wat professioneel is hersteld. De originele schap is in het verleden aardig beschadigd zoals te zien op de laatste foto's. Deze is verstevigd aan de onderkant om de originaliteit te behouden. Indien gewenst kan deze vervangen worden door oud in in dezelfde stijl. Het marmeren blad is in twee delen door een grote scheur. Ook is deze door de jaren heen op verschillende plaatsen gebroken en weer gelijmd.
Een buitengewoon gaaf en zeldzaam item wat perfect is voor een bar, restaurant of keuken.

H93 / B170 / D72

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.