Gepolijste Kaiser idell model 6726 werkplaats lamp

Gepolijste Kaiser idell model 6726 werkplaats lamp

€ 325,-Gereserveerd

Gepolijste Kaiser idell werkplaats lamp model 6726 uit de jaren 30. Ontworpen voor Chrisian Dell voor Kaiser Idell.
Normaal gesproken heeft dit model 6726 twee lange armen. Deze zijn destijds in het verleden ingekort en weer aan elkaar gelast. Waarschijnlijk omdat de lamp dichter bij een werkplek moest staan. Hierdoor staat het bakelieten doosje een klein beetje scheef. Op de laatste twee foto's is te zien waar de lamp bij beide armen is ingekort.
Toen wij deze lamp kochten zat hij helemaal onder het vet en was hij meerdere malen overgeschilderd. We hebben deze verflagen verwijderd en de lamp gepolijst. Vervolgens hebben we de lamp gelakt met blanke lak en gemonteerd op een zware metalen voet.

Deze lamp is voorzien van nieuwe gedraaid geaard stoffen snoer en stekker. De lamp is in hoogte verstelbaar van minimaal 41 cm tot maximaal 75 cm. Een Uniek item waarvan je niet snel een tweede tegen zult komen!

H 62 / B 40 / D 15,5

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.