Grote brede eettafel uit Frankrijk

Grote brede eettafel uit Frankrijk

€ 925,-

Schitterende oude koloniale eettafel met gedraaide poten afkomstig uit Frankrijk. Deze keukentafel is gemaakt van teak rond 1900. Waarschijnlijk van teak wat ze destijds naar Europa verscheepten.
Dat was in die tijd zeer exclusief en lastig te verkrijgen.
Het blad is gemaakt van drie brede planken met prachtige tekeningen in het hout. Door de jaren heen is het hout wat bleker geworden door het intensieve gebruik. Ook heeft het blad fraaie gebruikerssporen en een prachtige patina.
In het midden van de tafel zit een lange diepe lade met twee vakken. De beenruimte tussen de grond tot de rand van de tafel is 60,5 cm.
Deze tafel is door ons gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas.
Nu weer helemaal klaar voor jarenlang tafelplezier.

H 78,5 / B 191 / D 109

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.