Grote industriële tafel met gietijzeren poten

Grote industriële tafel met gietijzeren poten


€ 1650,- € 1450,-

Huisgemaakte industriële eettafel met gietijzeren poten. De dikke grenen balken werden oorspronkelijk gebruikt als rijbalken voor bulldozers etc. Deze balken zijn aan iedere kant voorzien van ijzeren grepen zodat men deze balken makkelijk kon verplaatsen. Het zwarte gietijzeren onderstel is afkomstig van een oude landbouwmachine.

Het blad is gekleurd en voorzien van drie lagen parketlak. Deze tafel is zeer geschikt voor uitgebreid tafelen en lange avonden met 10 á 12 mensen! Uiteraard ook perfect als leestafel in een café of eettafel in een restaurant.

H76 / B297 / D85

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.