Grote donkergroene Kandem bureaulamp

Grote donkergroene Kandem bureaulamp

€ 375,-

Schitterende grote donkergroene Kandem bureaulamp geschat rond 1935. Over dit model is vrijwel geen informatie te vinden. Deze lamp heeft de kenmerken van het Kandem 752 model die is ontworpen door Hin Bredendieck en Hermann Gautel rond 1934-1935. Het merkje op de kap werd gebruikt tussen 1935 en 1940. Het gekke aan deze lamp is dat de kap groter is en de buis en verlengd met een dikker soort handvat. De productie van de 752 stopte in 1934 dus misschien is dit een prototype van 1935. Een vrij bijzonder type waar zelfs de kenners niets van terug kunnen vinden. Uiteraard is deze lamp schoongemaakt, en voorzien van nieuw gedraaid stoffen snoer en geaarde stekker. Een prachtig exemplaar en zeker een aanwinst voor ieder interieur!

H 62 / B 39 / D 17,5

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.