Grote onafgemaakte uit hout gesneden Corpus Christi

Grote onafgemaakte uit hout gesneden Corpus Christi

€ 775,-

Oud onafgemaakt uit hout gesneden houten beeld van Corpus Christi. Dit is een beginsel geweest van een religieus beeld bedoeld voor een kerk of klooster. Het houten beeld is destijds niet afgemaakt door de kunstenaar en vergeten geraakt. Dit uit hout gesneden beeld is door de jaren heen mooi verweerd geraakt en heeft nu een prachtige uitstraling. Een mooi stuk voor de liefhebber van wabi sabi of voor in een wabi sabi interieur.
Ook dit beeld is afkomstig uit een grote verzameling van een Nederlander die deze in de jaren 70 heeft gekocht van een kunstenaar in Frankrijk. Het atelier van deze kunstenaar stond vol met houten hoofden, bustes en beelden. Sommige religieus en sommige niet. De beelden zijn hoogstwaarschijnlijk gemaakt rond 1900 tot ongeveer de jaren 50 a 60. Een schitterend groot stuk met een serene uitstraling.

H 104 / B 24 / D 25

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.