Hoog zwart bureau uit Frankrijk

Hoog zwart bureau uit Frankrijk

€ 525,-

Hoog zwart bureau afkomstig uit een oude fabriek in Frankrijk, jaren 20. Het bureau werd gebruikt door een opzichter in een grote werkplaats. De zwarte verf is prachtig verweerd en craquelé geworden door de jaren heen. De voetensteun tussen beide kastjes zit tussen beiden in geklemd en is makkelijk te verwijderen. Hierdoor kunnen er verschillende soorten stoelen aan staan. Het meubel is behandeld tegen houtworm, schoongemaakt, en voorzien van een laagje blanke was. Ook zijn er bij ieder slot oude sleutels bijgemaakt. Een uitzonderlijk mooi bureau die voor veel verschillende doeleinden te gebruiken is. Ook perfect als ontvangst meubel voor een restaurant of hotel.

H107 / B122 / D62

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.