Industriële eiken eettafel met ijzeren onderstel

Industriële eiken eettafel met ijzeren onderstel

€ 995,-

Workshop fresh! Deze Industriële eiken eettafel is gemaakt van een oude antieke kloostertafel van meer dan 100 jaar oud! Het onderstel van deze kloostertafel was helaas te ver heen, dus hebben we er een oud onderstel van een landbouwmachine onder gemaakt. Het blad is destijds gemaakt van hoge kwaliteit langzaan gegroeid zwaar eiken. Dit tafelblad is prachtig geleefd en zo origineel mogelijk gelaten en vervolgens afgewerkt met een matte kleurloze lak. Het matzwarte metalen onderstel is ontzettend stevig en maakt de tafel ontzettend stabiel.

Een prachtig pronkstuk voor jarenlang tafelplezier! Met meer dan genoeg ruimte om met 8 personen aan te zitten.

Op de laatste 5 foto's is het beste te zien wat voor een kleur het tafelblad heeft. Op de overige foto's is de kleur te licht vanwege het zonlicht.

H76 / B220 / D86

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.