Industriële tafel met gietijzeren PFAFF onderstel

Industriële tafel met gietijzeren PFAFF onderstel

€ 950,-

Gave industriële eettafel met zwart gietijzeren onderstel. Het oude beukenhouten blad is afkomstig van een oude werktafel en behandeld met lijnolie. Het zwarte gietijzeren onderstel is afkomstig van een oude industriële PFAFF naaimachine. De grondslag van de Pfaffindustrie werd in 1862 gelegd door Georg Michael Pfaff. In dit jaar richtte hij de GM fabriek PFAFF® op. Het onderstel heeft een prachtige sierlijke vorm en is oersterk. Het beukenhouten blad is mooi geleefd en heeft een mooie patina. De tafel is uiteraard zeer geschikt als eettafel maar ook als bureau

H76 / B196 / D69

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.