Ingelijste prent van twee reigers

Ingelijste prent van twee reigers

€ 125,-

Schitterende ingelijste prent van twee reigers door Marie Kelting (1886-1969).
Deze prent is ingelijst in een mooie lijst met een passe-partout van licht hout. De print is eigenlijk groter zoals te zien aan de achterkant van de lijst. Echter heeft de vorige eigenaar ervoor gekozen om deze kleiner in te lijsten zodat beide vogels in het midden zitten.

Marie Kelting werd in 1886 geboren in Amsterdam en kreeg les van August Allebé en Dirk Berend Nanninga. Zoals meer vrouwelijke schilderessen in die tijd was ze vaak te vinden in Artis waar ze vogels en andere dieren schilderde en zich ontwikkelde tot een bekend dierenschilderes. Marie Kelting huwde met reptielen verzorger P.Th. Böhncke, die later beeldhouwer zou worden. In 1923 verhuisde het paar naar Blaricum, waar ze zich vooral toelegde op het schilderen van landschappen, bloemen en stillevens.

H62 / B52 / D2

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.