Kaiser idell bureaulamp model 6551 uit atelier

Kaiser idell bureaulamp model 6551 uit atelier

€ 225,-

Oude Kaiser idell bureaulamp model 6551. Deze is afkomstig uit een atelier of werkplaats en eindeloos gebruik, wat je goed kunt zien aan de patina en verfspetters. Achter op de kap is deze lamp gemerkt met ''Original Kaisel idell''. Deze lampen werden in samenwerking met de lampenfabriek Gebr. Kaiser & Co gemaakt. In Neheim Hüsten vanaf 1933-34, die in grote hoeveelheden werden geproduceerd. Het merk Kaiser Idell en de productie van lampen zijn eigendom van het Deense designbedrijf Fritz Hansen. Toen deze lamp bij ons binnen kwam was het een en al roest zonder snoer. Nu hebben we de lamp uit elkaar gehaald, gerestaureerd, schoongemaakt en voorzien van een dun laagje vernis. Hierdoor is de lamp weer goed beschermd en zijn alle tekeningen en verfspetters goed zichtbaar! Uiteraard is deze lamp ook voorzien van nieuw gedraaid stoffen snoer en stekker. Een echte ''one of a kind'' !

H 47 / B 34 / D 17

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.