Lange okergele cafetafel met gedraaide poten

Lange okergele cafetafel met gedraaide poten

€ 695,-

Lange okergele cafe tafel met gedraaide houten poten afkomstig uit Duitsland omstreeks 1900.
De tafel is gemaakt van grenenhout en vervolgens okergeel geschilderd in het verleden. Deze tafel is afkomstig uit de kantine van een mijn in Duitsland. Daar hebben de mijnwerkers eindeloos veel aan zitten lunchen.
Het blad is wat sleets door het vele gebruik. We hebben deze tafel constructief gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. De okergele kleur wisselt nogal op de foto's. De kleur is het beste te zien op het onderstel van de tafel waar het licht niet op valt en deze wat donkerder is. Zo is de rest van de tafel ook. De beenruimte tussen de grond en de onderste rand van de tafel heeft een hoogte van 62 cm.
Deze tafel is perfect te gebruiken in een cafe, bistro of restaurant. Maar uiteraard ook goed te gebruiken als side table of keukentafel. We hebben twee van deze tafels, zie ook onze andere advertentie.

H 78 / B 240 / D 54

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.