Lederen art deco clubfauteuil

Lederen art deco clubfauteuil

€ 575,-

Schitterende art deco clubfauteuil afkomstig uit Zuid Frankrijk, gemaakt rond de jaren 20 a 30. Het leer van deze stoel is bedrukt en beschilderd met een soort print. Deze structuur werd op een groot stuk leer gedrukt en vervolgens beschilderd. De sierlijke art deco pootjes zijn gemaakt van beukenhout. Her en der vertonen deze wat oude houtworm gaatjes. Uiteraard zijn deze behandeld. De stoel is hoogstwaarschijnlijk eens opnieuw gespannen aan de onderkant, aangezien daar nieuw linnen op zit. Deze stoel zit namelijk nog erg comfortabel. De zithoogte van deze fauteuil is 41 cm. We hebben deze stoel schoongemaakt en het leder behandeld en ingevet.

H 88 / B 72 / D 85

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.