Grote lichtgrijze Rademacher machinelamp

Grote lichtgrijze Rademacher machinelamp

€ 395,-

Grote lichtgrijze Rademacher machinelamp gemonteerd op een ronde ijzeren voet.
Rademacher werd opgericht door Ernst Rademacher in 1914 in Düsseldorf onder de naam Rademacher GmbH. Vanaf 1920 begon het bedrijf met het produceren van werklampen. Deze lampen kenmerken zich door de zeer hoge kwaliteit onderdelen en het gepatenteerde en uiterst inventieve scharniersysteem.
Deze Rademacher lamp heeft hoogstwaarschijnlijk een ruig leven gehad in een fabriek of werkplaats. Maar zelfs na het eindeloze gebruik werkt deze lamp nog zoals het hoort!
We hebben deze lamp volledig gerestaureerd, schoongemaakt, gelakt met een laagje blanke lak en voorzien van nieuw gedraaid stoffen snoer, schakelaar en stekker.
Deze lamp heeft een minimale hoogte van 48 cm en een maximale hoogte van 98 cm.
Een prachtige industriële klassieker voor in uw woonkamer, kantoor of slaapkamer!

H 75 / B 54 / D 18

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.