Messing bankiers bureaulamp met bakelieten kap

Messing bankiers bureaulamp met bakelieten kap

€ 265,-

Prachtige messing bankiers/notarislamp afkomstig uit België, omstreeks de jaren 20. Deze messing bureaulamp is degelijk gemaakt met een rijkelijk versierde voet en hals. De bakelieten kap is nog is goede gebruikte staat. Meestal zijn deze bakelieten lampenkappen gescheurd of stuk door het jarenlange gebruik ervan. Deze lamp is volledig gerestaureerd. De messing basis hebben we lichtjes opgepoetst en verder is de lamp voorzien van nieuw gedraaid zwart stoffen snoer en stekker. De originele fitting is Amerikaans en gemerkt. Een chique en elegant exemplaar die niet zal misstaan op een bureau of in een authentieke inrichting.

H 45 / B 28 / D 27

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.