Oude apothekerskast met vitrine

Oude apothekerskast met vitrine

€ 1150,-

Fraaie oude apothekerskast met vitrine uit Duitsland, jaren 40. De kleurstelling van bruin en beige is typisch van die tijd en werd veel gebruikt, ook bij oldtimers zie je dit vaak terugkomen. Deze apothekerskast is afkomstig uit een apotheek on Mannheim die in 1880 werd opgericht en nog steeds bestaat. De kast is voorzien van 40 laden, 20 kleine en 20 grotere. Sommige van deze laden zijn nog voorzien van het originele schuifje, waarmee de laden goed afgedicht werden tegen stof en dergelijken. Het vitrine gedeelte is voorzien van vier schappen, deze zijn ook te verwijderen. De kast is gerestaureerd waar nodig, schoongemaakt en voorzien van een laagje boenwas.

De breedte van de vitrine is 100 cm en de diepte is 26 cm.

H197 / B111 / D37

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.