Oude eiken werktafel met granito blad

Oude eiken werktafel met granito blad

€ 925,- SOLD

Wat een bijzondere Hollandse werktafel uit de jaren 30. Deze oude werktafel komt van een boerderij uit Zuidwolde waarvan de boer bekend stond als de rijkste in het dorp. Deze tafel stond in de keuken en werd gebruikt als extra werkplek en voor het voorbereiden van eten. Het granito tafelblad is 4 cm dik en totaal weegt deze tafel rond de 150 kg! Granito of Terrazzo werd gemaakt van restanten graniet en marmer wat niet meer bruikbaar was. Deze restanten werden gestort in beton en vervolgens gevlakt en gepolijst. Het onderstel is gemaakt van eikenhout met 6 tafelpoten en twee lange laden. Het granito tafelblad is schoongemaakt en gepolijst. Op een foto is te zien dat er twee gaten zijn gevuld met epoxy. Aangezien deze tafel zeer stevig en solide is komt deze perfect tot haar recht in een keuken als kookeiland of als extra werkruimte. Een echt eye-catcher!

H 81 / B 150 / D 92

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.