Oude Franse grenen ijskast

Oude Franse grenen ijskast


€ 425,- € 375,-

We hebben er weer een! Deze super toffe oude ijskast uit Frankrijk omstreeks 1900. Dit is de voorganger van onze luxe koelkast op stroom. Als je de klep opent, zit er aan de linker kant een zinken bak met koelribben. Hier deed men een blok ijs in en zo sloeg de koude lucht door de koelribben neer op de producten aan de rechterkant. Hier zitten 2 houten schappen. De bovenste schap kun je bereiken door de bovenste klep en de onderste schap via het deurtje aan de voorkant. De ijskast is van binnen en buiten goed schoongemaakt. De buitenkant is voorzien van een laagje boenwas en de messing scharnieren en sloten zijn gepolijst. Een super tof item voor in uw keuken of als mini bar voor uw drank.

H96 / B70 / D48

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.