Oude Kandem werkplaats lamp

Oude Kandem werkplaats lamp

€ 425,-

Super gave oude werkplaats lamp uit Duitsland omstreeks de jaren 30. Deze lamp is in het verleden samengesteld van verschillende Kandem onderdelen. De kap en de voet met klem komen hoogstwaarschijnlijk van een Kandem 565 K30 uit 1927. Onder de groene lak van de kap zit nog de originele donkergroene kleur. De staander met het schaar gedeelte is afkomstig van een onbekende lamp uit vermoedelijk de jaren 30. De originele Kandem lamp is waarschijnlijk gesneuveld waardoor ze deze prachtige creatie hebben gefabriceerd!
Uiteraard is deze lamp volledig uit elkaar geweest, schoongemaakt, gelakt met blanke lak en voorzien van nieuw snoer en stekker.
De fitting heeft een porseleinen schakelaar wat perfect past bij die tijd!
Een echt ''one of a kind'', waar je er zeker geen tweede van tegen gaat komen.
Perfect als leeslamp bij uw luie stoel of als pronkstuk aan uw bureau of werktafel.

Deze lamp heeft een maximale lengte van 90 cm en een minimale lengte van 44 cm.

H70 / B65 / D18

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.