Oude lederen clubfauteuil afkomstig uit Frankrijk

Oude lederen clubfauteuil afkomstig uit Frankrijk

€ 595,-

Oude sleetse lederen clubfauteuil afkomstig uit de Frankrijk, jaren 30.
De oude vering onder de zitting was versleten en de singels waren gescheurd. De vering is vervangen door modern SG43 meubel schuim. De singels zijn vervangen door nieuwe originele singels en bekleed met een nieuwe stof aan de bovenkant en onderkant. Hierdoor zit deze fauteuil weer zoals het hoort. We hebben deze stoel schoongemaakt en ingevet met leervet. Dit type fauteuil noemen ze ook wel de olifantenstoel, dit omdat de armleuningen de vorm hebben van olifantenoren. Her en der zijn verschillende beschadigingen en reparaties te zien op de foto's.
Deze lederen stoel heeft een zithoogte van 40 cm.
Een mooi authentiek exemplaar met de nodige patina. Perfect te gebruiken in uw woonkamer, bij een open haard of als decoratief stuk in uw slaapkamer.

H 85 / B 89 / D 87

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.