Oude Nederlandse messing bureaulamp

Oude Nederlandse messing bureaulamp

€ 260,-

Prachtige messing bureaulamp afkomstig uit Nederland, jaren 30. Deze bureaulamp heeft veel weg van de Bauhaus stroom uit die tijd. Helaas hebben we niet kunnen achterhalen wie de maker is van deze lamp. Wel heeft de lamp verschillende originele Nederlandse onderdelen wat erop wijst dat deze in Nederland gemaakt is. Deze uitvoering hebben we in het verleden ook wel eens gehad in een metalen zwarte uitvoering.
We hebben deze tafellamp helemaal uit elkaar gehaald en ieder messing onderdeel gepolijst. Door de tijd heen en het gebruikt zal deze uiteraard wel weer wat donkerder gaan kleuren.
De lamp is in verschillende standen verstelbaar. In de kap zit ook een gewricht met een veer waardoor deze draaibaar is.
Uiteraard is deze lamp ook voorzien van nieuw gedraaid stoffen snoer, fitting en stekker.
Een uniek exemplaar die niet zal misstaan op een chique bureau.

H 47 / B 28 / D 19

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.