Oude sierlijke lantaarn met glas in lood ruitjes

Oude sierlijke lantaarn met glas in lood ruitjes

€ 295,-

Oude sierlijke zwarte lantaarn met gekleurde glas in lood ruitjes. Vermoedelijk afkomstig uit midden 20e eeuw. Deze lantaarn is omgebouwd naar een elektrische hanglamp, voorheen werd deze gebruikt met kaarsen. Het ijzerwerk is prachtig gemaakt en met de hand vervaardigd. We hebben deze lantaarn schoongemaakt, het ijzeren frame gelakt met een laagje blanke lak en de lamp voorzien van een authentieke fitting en nieuw gedraaid stoffen snoer van 150 cm. Het gekleurde glas in de ruitjes heeft her en der wat lichte krasjes zoals te zien op de foto's. Een prachtig sfeervol exemplaar voor onder een veranda of in een grote hal of gang.

H 66 / B 31 / D 31

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.