Oude vitrine met schildpad en schaal en schelpdieren

Oude vitrine met schildpad en schaal en schelpdieren

€ 225,- SOLD

Schitterende vitrine met verschillende soorten dieren. Hier laten ze zien op wat voor een verschillende manieren dieren zichzelf beschermen. De landschildpad door middel van zijn schild en de egel en zee-egel door hun stekels. De schaal en schelpdieren door hun uitwendige skelet.
Deze vitrine is afkomstig uit Litouwen, omstreeks de jaren 50. De teksten en uitleg zijn allemaal in het Russisch. Dit uiteraard omdat Litouwen destijds nog onderdeel was van de Sovjet-Unie. We hebben een hele partij oud biologie lesmateriaal kunnen vinden. Een prachtig item voor de liefhebber van taxidermy of als toevoeging voor uw wunderkammer!

H43 / B38 / D6

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.