Rademacher tafellamp met lichtgrijze emaille kap

Rademacher tafellamp met lichtgrijze emaille kap

€ 275,-

Gepolijste Rademacher tafel of bureaulamp met lichtgrijze emaille kap afkomstig uit de jaren 30.
Rademacher werd opgericht door Ernst Rademacher in 1914 in Düsseldorf onder de naam Rademacher GmbH. Vanaf 1920 begon het bedrijf met het produceren van werklampen. Deze lampen kenmerken zich door de zeer hoge kwaliteit onderdelen en het gepatenteerde en uiterst inventieve scharniersysteem.
We hebben deze lamp volledig gerestaureerd, ontdaan van de verschillende lagen oude verf, vervolgens gepolijst, voorzien van een laagje blanke lak en gemonteerd op een zware metalen voet. Uiteraard is de lamp opnieuw bedraad met zwart gedraaid stoffen snoer en voorzien van een nieuwe schakelaar en stekker. Perfect te gebruiken als bedlampje, bureaulamp of als sfeerlamp in uw woonkamer.

H 49 / B 35 / D 15

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.