Rechthoekige facet geslepen spiegel in lijst

Rechthoekige facet geslepen spiegel in lijst

€ 95,-

Prachtige rechthoekige antieke spiegel afkomstig uit de Auvergne in Frankrijk, omstreeks 1900.
Het spiegelglas is aan de randen facet geslepen en mooi verweerd geraakt door de jaren heen. Rechts bovenin de spiegel zie je vaag wat getallen die achterop de spiegel geschreven zijn tijdens het maken hiervan. Waarschijnlijk een serienummer of iets dergelijks. De versierde lijst is gemaakt van hout en een laagje gips en vervolgens beschilderd. Deze lijst is her en der wat beschadigd zoals te zien op de foto's. We hebben deze spiegel schoongemaakt en de lijst voorzien van een laagje boenwas. Een prachtig exemplaar die niet zal misstaan in uw woonkamer, gang, toilet, badkamer of slaapkamer.

H 68 / B 50 / D 4

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.