Schitterende Gispen bureaulamp

Schitterende Gispen bureaulamp

€ 375,-

Bijzonder mooie bureaulamp geproduceerd door Daalderop rond 1928 en ontworpen door Willem Hendrik Gispen. Het model van deze Gispen bureaulamp heeft de bijnaam, De Tuimelaar.
De zware bal rust op een ronde ring waardoor je deze in vrijwel iedere stand kunt zetten. Deze heeft een perfecte ballans.
De hele lamp is vernikkeld en alleen de binnenkant van de klokvormige kap is wit om het licht te weerkaatsen. Aangezien het een originele is van ongeveer 90 jaar oud, verkeert deze in een uitstekende staat met slechts kleine gebruikssporen en een prachtige patina. Deze lamp is voorzien van nieuw geaard stoffen snoer, schakelaar en stekker.
Een ware design klassier die past in vrijwel ieder interieur!

H 40 / B 25 / D 14

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.