Schitterende Hollandse voorraadkast

Schitterende Hollandse voorraadkast


€ 525,- € 475,-

Ontzettend mooie Hollandse voorraadkast/keukenkast uit eind 1800. Een goed bewaard gebleven exemplaar vol karakter. De kast is gemaakt van grenenhout en daarna beschilderd met bierverf in een houtpatroon. De deuren van de kast zijn dik en prachtig sleets geworden door het eindeloze aanraken. ook de grote houten knop sluit de kast nog goed af. Het houten klosje was een extra vergrendeling van de kast tegen kinderen of ongedierte. In de kast zit een grote brede lade met messing knop. De kast is uiteraard schoongemaakt, behandeld en voorzien van een laagje boenwas.

H126 / B110 / D50

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.