Set van twee Engelse Windsor stoelen

Set van twee Engelse Windsor stoelen

€ 395,-

Mooie set van twee antieke Engelse Windsor stoelen met hoge rug. Deze stoelen zijn gemaakt van beukenhout en iepenhout. Twee prachtige comfortabele Engelse klassiekers met een tijdloze uitstraling. De stoelen verschillen beide een klein beetje qua maat, waarschijnlijk is de wat smallere stoel een vrouwenmodel. Beide stoelen zijn gemerkt met maker en datum. De grotere stoel is gemerkt met J.W.L.C.C. 1935 en de wat smallere stoel is gemerkt met L.C.C. 1937 A&F.P. Bij deze modellen uit de jaren 30 kun je ook zien dat de poten wat strakker zijn dan de Windsor stoelen uit begin 1900.

H120 / B65 / D70

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.