Set van twee antieke gotische hoekstoeltjes

Set van twee antieke gotische hoekstoeltjes

€ 475,-

Unieke set van twee antieke gotische hoekstoeltjes uit de 19e eeuw. Deze set is afkomstig uit een kerk in Noord Brabant en stonden op de werkkamer van de pastoor. De stoelen zijn gemaakt van beukenhout, de zittingen bekleed met versierd leer en gedecoreerd met bloemvormige messing nagels. Het onderstel is aan iedere zijde rijkelijk versierd met gedraaid hout en houtsnijwerk. Her en der zijn wat oude gaatjes van houtworm te zien, dit is uiteraard behandeld. Deze stoelen zijn gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. De zithoogte van de stoelen is 46 cm. Een bijzondere set die je zelden ziet!
De prijs is voor de set.

H 77 / B 68 / D 47

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.