Set van twee grote opaline Philips Phililight hanglampen

Set van twee grote opaline Philips Phililight hanglampen

€ 460,-

Set van twee grote opaline glazen bollampen van het Nederlandse merk Philips Phililights uit de jaren 50. De opaline glazen bollen zijn groot en hebben een diameter van 35 cm. De armaturen en plafondkap zijn lichtgrijs geëmailleerd. In totaal met stang hebben deze een lengte van 42 cm. Beide glazen bollen zijn gemerkt met P Philips Phililight D.J. 35/02. Beide lampen voorzien van nieuw snoer. Een van de twee glazen globes heeft in het glas twee donkere vlekjes en een zwart stipje. Beide zijn te zien op de laatste paar foto's. Deze zijn er in gekomen tijdens het blazen van de bollen en op hoogte nauwelijks zichtbaar.
Een uitzonderlijk mooie set die je niet vaak tegen komt in deze grootte.
De prijs is voor de set.

H 74 / B 35 / D 35

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.