Set van vier eiken keukenstoelen

Set van vier eiken keukenstoelen

€ 240,-

Mooie set van vier Oirschotse eiken keukenstoelen uit de jaren 50. Deze stoelen zijn gemaakt in het Hollandse dorp Oirschot in Brabant. Het model van deze stoelen werd al rond 1900 gemaakt en door de jaren heen nog steeds gemaakt in verschillende varianten. Zo werden de eerste modellen gemaakt van iedere houtsoort die ze maar voor handen hadden en vervolgens geschilderd in een kleur. Deze set van vier is gemaakt van eikenhout en onverwoestbaar.
De reden dat deze stoelen zo lang gemaakt zijn, is omdat deze stoelen er goed zitten voor een simpele houten keukenstoel.

De zithoogte van deze stoelen is 46 cm.

De prijs is voor de set van vier.

H87 / B39 / D47

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.