Sleetse groen lederen clubfauteuil uit Frankrijk

Sleetse groen lederen clubfauteuil uit Frankrijk

€ 325,-Gereserveerd

We hebben er weer een! Deze enorm gave sleetse groene clubfauteuil uit Frankrijk omstreeks de jaren 30. Zoals te zien op de foto's heeft deze stoel al een ruig leven achter de rug. Niettemin is hij hierdoor wel ontzettend mooi geworden. Voornamelijk vooraan de zitting is deze beschadigd. Hier zijn wel grote stukken leer onder gezet zodat de stoel nog goed bruikbaar is. De vering van de stoel is in het verleden vervangen door moderne vering en deze werkt uitstekend. Een perfecte stoel voor iemand die van ruig en sleets houdt! Uiteraard ook ontzettend geschikt voor een wunderkamer/mancave.

H85 / B86 / D98

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.