Staande bamboe kapstok met spiegel

Staande bamboe kapstok met spiegel

€ 280,-

Grote staande bamboe kapstok/garderobe afkomstig uit Frankrijk, omstreeks 1900. Bamboe was destijds een zeer exclusief en luxe product en enkel te verkrijgen in het Oosten. De negen haken zijn gemaakt van gietijzer en bedoeld voor hoeden en jassen. De oude spiegel is prachtig verweerd en nog goed bruikbaar. Verder is deze kapstok versierd met bamboe matjes en voorzien van een laatje in het midden.
We hebben deze garderobe schoongemaakt, gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. Een prachtig item voor in uw hal, gang of restaurant.

H 215 / B 89 / D 31

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.