Uit stam gesneden houten hoofd

Uit stam gesneden houten hoofd

€ 160,-

Uit stam gesneden houten hoofd van een man. Dit is in het verleden een beginsel of proefstuk geweest voor een groter geheel van een beeld of iets dergelijks. Deze is afkomstig uit een grote verzameling van een Nederlander die deze in de jaren 70 heeft gekocht van een kunstenaar in Frankrijk. Het atelier van deze kunstenaar stond vol met houten hoofden, bustes en beelden. Sommige religieus en sommige niet. De beelden zijn hoogstwaarschijnlijk gemaakt van rond 1900 tot ongeveer de jaren 50 a 60. Het hoofd is prachtig verweerd geraakt door de jaren heen. Een schitterend object om uw woon of werkruimte mee te decoreren.

H 31 / B 17 / D 18

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.