Verbrande zwart houten buste

Verbrande zwart houten buste

€ 180,-

Verbrande zwart houten buste. Deze is afkomstig uit een grote verzameling van een Nederlander die deze in de jaren 70 heeft gekocht van een kunstenaar in Frankrijk. Het atelier van deze kunstenaar stond vol met houten hoofden, bustes en beelden. Sommige religieus en sommige niet. De beelden zijn hoogstwaarschijnlijk gemaakt van rond 1900 tot ongeveer de jaren 50 a 60. Deze voldeed waarschijnlijk niet aan de eisen en is verbrand. Maar ook weer uit het vuur gehaald. Wij hebben de buste schoongeborsteld en geboend met boenwas. Zodat deze niet meer zwart afgeeft. Een bijzonder stuk met een lugubere uitstraling.

H 33 / B 16 / D 18

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.