Verstelbare Hala tafellamp model 551

Verstelbare Hala tafellamp model 551

€ 350,-

Prachtige verstelbare Hala architectenlamp model 551 uit de jaren 30. Geproduceerd door Hannoversche Lampenfabrik GmbH, Wehrkamp – Richter & Co in Hannover, Duitsland.
De verstelbare basis van deze tafellamp is gemaakt van vernikkeld messing. De Zware gietijzeren voet is afgewerkt met metaal en de kap is van aluminium. Deze aluminium lampenkap heeft veel te verduren gehad. Dat is te zien aan de kleine deukjes en beschadigingen.
We hebben deze lamp volledig uit elkaar gehaald, schoongemaakt, gepolijst, opnieuw bedraad met zwart gedraaid geaard stoffen snoer en voorzien van een nieuwe geaarde stekker.
De draaischakelaar zit in de kap en werkt perfect.
Deze lamp is verstelbaar van minimaal 53 cm tot maximaal 92 cm hoog.
Een schitterende zeldzame design klassieker die past in vrijwel ieder interieur.

H 75 / B 60 / D 18

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.